Fontosnak tartjuk az adatok védelmét

A böngészési élmény fokozása, a személyre szabott hirdetések vagy tartalmak megjelenítése, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk. Az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhat a sütik használatához. Bővebb információ talál az Adatvédelmi tájékoztatónkban.

Elfogadom

Rólunk

Történetünk közel 20 éve kezdődött,
a japán kultúra beköltözött a Digytall Office Kft. falai közé. Azóta is töretlenül a minőséget biztosítva örömmel látjuk a termékek új tulajdonosai arcán azt az elégedett mosolyt amely erőt ad számunkra. Hisz amit teszünk mindössze annyi, hogy minőséget biztosítunk vevőink számára.

Ez egy régi történet,
a japán kultúra évezredek óta mestere a pengéknek, kardoknak, késeknek. A szamuráj kardok és fegyverek híresek az egész világon. Erre a csodálatos kultúrára jellemző precizitás és minőség, a Kyocera kerámia termékeiben is érezhető, kiemelve őket a tömeggyártott termékek közül és felemelve a legmagasabb szintre...
 
... és a történet velünk folytatódik,
kicsiny országunkban felvállaltuk a japán minőséget és elérhetővé tettük a ma Magyarországon élő emberek számára.

A főzés élvezete a szeleteléssel kezdődik,
a japán kultúra nagy hangsúlyt fektet a szeletelés tökéletesítésére, hisz a penge vastagsága, élessége, anyaga és rugalmassága befolyásolja az ételek ízét, a gyümölcsök, zöldségek hosszantartó frissességét. Bizony nem mindegy mivel készítjük el kedvenc étekeinket, hisz a modern konyha világában nem csak a miből, hanem a mivel is nagyon fontos kérdés, és ebben verhetetlenek a Kyocera kerámia termékei.

Már az első használatnál élvezni fogja!
A Kyocera által fejlesztett kerámia 50%-al keményebb, az acélnál! Keménységben egyetlen anyag előzi meg: a Gyémánt! Ez a kerámia szabadalmaztatott cirkónia 206 anyagból készül így a keménységi skálán 8,5-ös értékkel az edzett Acél max: 6,5-es értéke után és a Gyémánt 10-es értéke előtt található. A kések egyediségét a gyártás utolsó folyamata teszi tökéletessé, mégpedig a kerámiakések kézzel élezése. Így tulajdonságainak köszönhetően, 15x hosszabb ideig megtartja élét, az acél pengékhez képest.

A főzésnél nemcsak az alapanyagok minősége fontos, 
ezek a kések könnyebbek, keményebbek, mégis rugalmasak és a hosszú konyhai szeletelés, hámozás során sem fárad el kezünk. Nyelük ergonomikusan kialakított, így könnyed használatot és gyors eredményt garantálva élvezhetjük a szeletelés élményét. Mivel a Kyocera kerámia anyagában semleges, ellenáll a baktériumoknak, nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal ezért az ételünk színe, íze, frissessége változatlan marad a szeletelés után is. Tisztítása könnyű és egyszerű! A mai modern konyha elengedhetetlen kelléke. Évek multán ha úgy érzi, hogy tompult kése, hozza el mi megélezzük.

A Kyocera kések jellemzői,
a Kyocera  modellek műanyag nyele ergonomikusan kialakított, a nehezebb konyhai feladatoknál könnyed használatot és gyors eredményt garantál. A kések pengéje fekete, illetve fehér színű, a modellek penge-hossza 7,5 cm-től a 18 cm-ig terjed és cirkónium-oxidból készül. A gyártási technológia leutánozza a természetet, ugyanazokat a folyamatokat és feltételeket létrehozva, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. Az anyag 1.500 C°-on hevítve, fehér pengés 300 tonna/m2, fekete pengés 20.000 tonna/m2 nyomással jön létre. A Kyocera kerámia pengék rendkívül élesek és ellenállóak, élüket fehér pengés 10-szer, fekete pengés 15-ször hosszabb ideig meg tartják szemben más professzionális pengékkel, beleértve a magas széntartalmú acélokat is.
Vegyileg közömbösek, sima polírozott felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal. Tisztításuk könnyű, egyszerűen le kell öblíteni és szárazra törölni!